Reprezentanţii Lumii Superioare

Astăzi avem toate posibilităţile să avansăm spiritual şi să transmitem Înţelepciunea Cabalei în întreaga lume. Unindu-ne împreună în grupul nostru la nivel mondial, conectându-ne prin sclipirile noastre spirituale, „punctele din inimă”, noi acţionăm ca reprezentanţi ai sistemului Lumilor Superioare în lumea noastră. În plus, noi transmitem împreună Înţelepciunea Cabalei. Nu avem nevoie de nimic altceva.

Noi suntem situaţi în vârful piramidei dezvoltării umane. În măsura în care ne unim împreună, acesta va influenţa întreaga lume, iar noi, trebuie să aducem de asemenea întreaga lume alîturi de noi.

Noi încă nu trebuie să ne gândim că întreaga lume trebuie să înveţe Cabala. Deloc! Acest lucru seamănă cu corpul uman, 99% din el este materie guvernată de creier. Rezultă deci că creierul sunt oamenii care luptă pentru spiritualitate.

Restul acceptă acestă structură a lumii; această conştientizare va ajunge la ei şi ei se vor strânge aproape de noi. Şi, la fel cum în lumea de azi, majoritatea oamenilor trăiesc o viaţă obişnuită, fără nevoia de mari realizari, la fel în viitor, restul oamenilor vor participa la procesul spiritual în mod pasiv.

Din Lecţia nr. 1 de la Convenţia We! 4/1/2011

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: