Revarsand Caldura Inimilor Noastre

Intebare: Astazi, oameni multi vor veni la noi de sarbatoarea Shavuot. Unii dintre acestia nu sunt conectati in nici un fel cu Cabala. Cum ar trebui sa ne comportam cu ei?

Raspuns: Este foarte important sa aprindem inspiratia in ei prin cantece, dansuri si prin caldura inimilor noastre deschise. Discutia mea cu ei nu este atat de importanta pentru ca oamenii experimenteaza senzatii diferite auzind discutia. Poate credeti ca acest curs al meu este cel mai important lucru din toate acestea, insa nu este asa. Oamenii au nevoie sa plece acasa cu o stare buna de spirit de la aceste intalniri.

Oricat de mult mi-ar placea, eu nu le pot da o stare buna de spirit sau inspiratie. Toate acestea se numesc „ spirit fara ascensiune”. Trebuie sa aduceti spiritul vostru aici.  In plus, printre oameni, vor fi si multi dintre prietenii nostri care poarta acelasi „bagaj”.

Cel mai important lucru este senzatia interioara care va ramane in oameni dupa ce pleaca, chiar daca nu este imbracata in cuvinte. Daca o persoana nu este capabila sa stea linistita, inseamna ca scopul a fost atins.

Intrebare: Acest lucru ii va influenta spiritual?

Raspuns: Da, deoarece cu toate acestea doresc să ni se alăture şi să fie parte a acestei reuniuni.  Acesta este modul in care aceasta functioneaza. Nimic nu trece prin minte.
Din partea 4 a Lectiei zilnice de Cabala 6/6/2011, Scrierile lui  Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed