Reveland Lumina Infinitatii dintre noi

A fi implinit de Lumina Infinitului depinde numai de corectarea noastra. De aceea, inainte de a citi Zohar-ul, trebuie sa ne imaginam ca ne conectam punctele noastre din inima, in dorinta de a ne uni intr-un singur suflet si sa ne contopim cu Creatorul, Unicul. Si facand asta, ultimul lucru care mai ramane ar fi: El si Numele lui ca un intreg. Nu vedem corpuri fizice, numai aspiratii individuale catre Creator care ne unesc intr-o singura dorinta. Daca ne unim in acest fel, vom descoperi Lumina Lumii Infinitului, printe noi.

Cu cat ne apropiem mai mult in conectarea noastra, cu atat mai mult accedem catre Lumea Spirituala; aceasta, pentru ca acolo nu exista inceput sau sfarsit.  Aceste cuvinte reprezinta numai atitudinea noastra catre calitatea de daruire.

Acum trebuie sa descoperim ca totul se intampla in dorinta noastra comuna si ca nu exista nimic altceva decat acest lucru. Singurul lucru care exista este Malchut din Lumea Infinitului care este impartit in Lumi, Sfirot, Partzufim si diferite stari. Dar toate astea sunt localizate in acelasi loc, in aceasi dorinta. Zohar-ul se ocupa numai cu relevarea acestei dorinte, cand noi ne dorim sa ne conectam ei si sa ne imaginam ce se intampla in el.

Conectandu-ne la dorintele altora nu inseamna ca sunt conectat la acestia prin legatura cu variatele lor caratere. Mai degraba eu incorporez dorintele lor, ca fiind ale mele si eu atunci devin intregul Malchut al Lumii Infinitului.

Este ca o mama care primeste dorintele copilului ei, cand acesta este fizic in ea, pana la nastere.  Aceasta perceptie a dorintelor aproapelui ca dorintele tale, cand intern nu poti face deosebirea intre dorintele tale si ale lui, se numeste Iubeste-ti apropele ca pe tine insuti.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: