Reveland Puterea Kli-ului Lumii

Intrebare: Abia s-a terminat un Congres cu zeci de mii de participanti din toata lumea, care au vrut sa se uneasca. Ce ne lipseste pentru a face saltul la urmatorul nivel spiritual?

Raspunsul meu: Am dezvaluit ca exista multi oameni in intreaga lume, care studiaza impreuna cu noi, despre care nici nu stiam. Cu toate acestea, cantitatea nu este singurul lucru care e important. Trebuie, de asemenea sa ajungem la o conexiune corecta si puternica. Intre timp, fiecare persoana are inca ideea sa proprie de unitate, dar avem deja un bun – baza puternica pentru crearea acesteia.

Acum totul depinde de cat de mult, fiecare persoana va fi in masura sa inteleaga si sa simta ca:

1. Creatorul a creat doar o dorinta comuna,

2. A fost in mod deliberat aranjat ca noi, parti din dorinta comuna, sa nu simtim conexiunea noastra ca un ansamblu inseparabil in Malchut a Lumii Infinitului. Dimpotriva, fiind in aceasta lume ne simtim Malchut spart, unde noi nu simtim nici chiar sufletele noastre, ci traim intr-o realitate imaginara, care nu este deloc, cea reala.

De fapt, toata realitatea este spirituala, iar acum suntem intr-o stare de inconstienta. Eu percep lipsa constientei spirituale ca lumea noastra, ca nefiind in ea. Prin urmare, trebuie sa intelegem toti, ca tot ceea ce vedem acum este o ceata, o fantezie a noastra comuna, iar noi trebuie sa facem eforturi pentru a reveni la realitatea adevarata. Realitatea adevarata se intemeiaza doar pe dorinta noastra de a simti unitatea noastra, pe incluziunea reciproca unii in altii si a noastra a tuturor, impreuna.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: