Revolutia interioara

Revelatia metodei cabaliste catre lume presupune ca sunt indeplinite patru conditii:

Conditia 1: Ca metoda corectiei nu este inmanata unei singure persoane, ci intregii natiuni.

Astazi, tot mai multi oameni realizeaza ca este necesar sa se  schimbe pe sine si sa intre in echilibru cu natura. In trecut, credeam ca suntem mai presus de natura si egoismul nostru intentiona sa o controleze, insa acum, intelegem cat de distructiv este asta pentru noi.

Senzatia iese la suprafata maselor prin virtutea faptului ca noi indeplinim prima conditie a revelarii Cabalei, unde 600 000 de oameni, “600 000 de suflete”studiaza metoda corectiei spirituale. Acesta este un concept obligatoriu, simbolizand adunarea oamenilor care sunt capabili sa ajunga la o conexiune speciala intre ei, numita “garantie reciproca”.

Conditia 2: Natiunea trebuie sa se elibere din sclavia egipteana, adica sa isi dea seama de raul propriului egoism.

Conditia 3: Fiecare dintre cei 600 000 trebuie sa fie de accord sa munceasca de dragul daruirii.

Conditia 4: Fiecare trebuie sa vrea sa duca mai departe actiunea care il va adduce la o conexiune cu ceilalti.

Garantia reciproca inseamna preocuparea de a simti dorintele celuilalt. Toate planurile umane trebuie sa aspire la asta. Trebuie sa ducem o revolutie in interiorul nostru. Lumea trebuie sa asigure o existenta favorabila pentru locuitorii planetei, insa lipseste un singur lucru- un gand comun care este tintit spre asta. Daca aspiram spre aceasta internalitate, apoi abundenta va deveni accesibila tuturor.

Totul depinde de interconexiunea noastra. Cu cat este mai stransa interconexiunea dintre noi, cu atat mai intensa este actiunea Luminii superioare, care comanda starea nivelelor de jos ale universului. Cu cat mai curand un grup de 600 000 de suflete este de acord cu conditia garantiei reciproce, interconexiunii si iubirii, va primi deindata sprijin enorm de sus.

Singurul lucru ce se cere de la noi este sa ne dorim sa restabilim interconexiunea si intentia de a munci pentru daruire. Intentia si nu preogresul tehnologic va determina o revolutie in lume. Vom atinge, incet, incet, o stare in care noua tehnologie va fi create si controlata de gand, adica cu intentie si o dorinta corectata prin intentie.

Obligatia fiecarei persoane este de a-i pasa de intreaga omenire. Intreaga lume este inclusa in sistemul garantiei reciproce dar, inainte de toate, asta trebuie realizata de cei care trebuie sa inteleaga si  sa-si doreasca sa se ridice la un nivel mai inalt sis a-l reveleze pe Creator printre ei. Dorinta grupului se va revarsa usor in dorinta lumii.

O persoana isi va schimba, gradual, atitudinea fata de sine, fata de societate si natura si va primi satisfactia de a fi in sistemul interconexiunii commune. Ea va fi “hranita” de catre Lumina superioara, care o umple si o delecteaza.

In acest mod se va schimba economia consumului intelligent, deoarece vom fi satisfacuti numai prin necesitatile vitale. Incepand munca prin principiul “totul este pentru toti”, vom ajunge la o stare de garantie reciproca. Si schimbarile interioare din om vor trage dupa ele reconstructia intregii lumi.

Din lectia virtuala din 17.07.2011

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: