Sa iau calea spre Creatie

Intrebare: Ce trebuie sa fac ca sa dobandesc putere si sa cer corectie?

Raspuns: Pentru asta omul trebuie sa aiba o idee corecta despre reteaua de interconectari a dorintelor sau scanteilor, sa inteleaga ca ele trebuie sa lucreze impreuna si sa gaseasca intre ele forta considerata „Creatorul”. Aceasta forta a parasit acest loc fiindca in conexiunea dintre scantei nu exista reciprocitate, unitate. Dar un om isi poate picta iar si iar tabloul interconectarii chemand astfel Lumina din sistemul corectat.

Este doar un joc atata timp cat inca nu se asteapta de la om sa faca munca spirituala ci doar sa depuna efort. El poate chiar sa distruga anumite lucruri dar, in acelasi timp sa invete din asta. Copilul nu invata pana nu strica ceva. El trebuie sa ia o jucarie si sa o demonteze pentru a gasi ce e in ea.

La fel este si pe drumul spiritualitatii, desi in acest caz trebuie sa urmarim scopul Creatiei, al urcarii. Avem de a face cu sistemul de legaturi dintre suflete din ce in ce mai spart. De fapt, nu descoprim nimic altceva in afara de asta.

In interiorul acestei retele vom vedea mecanismul care il actioneaza. De sus in jos. El se dezvaluie si vine mai aproape de mine, pe intelesul meu si constientizeaza din punctul lui central, Malchut de Infinit. Acesta este sistemul lumilor. Dupa rupere, el s-a corectat pe sine si s-a insiruit in sus inaintea mea astfel incat, eu cu ajutorul lui, sa indur toate fazele corectiei care sunt programate in el.

Asa incat, sistemul este deja in mine, suntem cu totii interconectati si uniti in starea de corectie finala (Gmar Ticun). Trebuie numai sa ma regasesc in unificarea corecta si sa descopar forta numita „Lumina” sau „Creatorul” dintre noi.

Din prima parte a Lectiei zilnice de Cabala 10/20/10. „ Chestiunea Calomniilor”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: