Sa miscam lumea prin corectia noastra

Intrebare: Dupa Conventia Zohar 2010, am primit dorinta de a ajuta oamenii. Cum verific daca fac absolut tot ce imi sta in putere pentru asta?

Raspunsul meu: Ajutorul extrem este atunci cand o persoana isi petrece toate orele existentei sale incercand sa se gandeasca la corectia sa si a lumii.

De altfel, spargerea a avut loc mai intai in lumi si apoi in sufletul comun, iar acum sufletele sparte exista intr-o lume Sparta. Corectia este posibila doar prin metoda Kabalei, care ne ajuta sa coboram Lumina Superioara, care transforma intentia noastra, dintr-una egoista, in una de daruire. Aceeasi forta, aceeasi Lumina care a creat intregul univers, este necesar sa ne influenteze si sa corecteze totul.

Astfel, noi putem sa-i ajutam pe ceilalti doar prin diseminarea stiintei Kabbalah, pana cand atingem salvarea completa. Oricum, cat timp lumea inca are nevoie de corectie, noi trebuie sa incercam sa aducem corectia in lume. In timpul Conventiei am primit o forta mare din unirea noastra reciproca pentru ca, impreuna, am atins o mai buna intelegere si o senzatie mai profunda.

Si acum prebuie sa actionam imens de mult pentru corectia generala, a noastra si a lumii. Am primit puterea de a avansa pentru acest scop precis si nu altul. Niciunul dintre noi nu ar fi primit ce am primit (o oportunitate de a participa in aceasta adunare, o intelegere a ceva sau sentimente), daca nu am fi fost capabili sa miscam lumea prin corectia noastra.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: