Sa ne facem parteneri cu Mama Natura

Exista un loc gol in natura care este acolo pentru noi, pentru a avea liber arbitru. Este acolo pentru ca omul sa aiba grija de el si sa-si completeze propria dezvoltare.

Aceasta inseamna ca trebuie sa ne grabim sa construim o masina care sa functioneze ca un incubator pentru a face ceea ce natura nu doreste sa completeze. Sa presupunem ca natura a dezvoltat un embrion in doar 6 luni si apoi l-a lasat fara niciun suport ultimele trei luni. Va trebui sa punem embrionul intr-un incubator care va completa dezvoltarea sa pana la cele 9 luni.

Asta este si ceea ce se intampla cu dezvoltarea sufletului nostru. Imagineaza-ti in ce stadiu suntem: La inceput existam in interiorul corpului viu al mamei natura, care ne ridica si avea grija de noi, aducandu-ne la un anumit stadiu. Deodata, ne abandoneaza si ne spune: De acum incolo faci totul de unul singur, cat de bine poti!

Natura te-a adus la nivelul uman, dar acesta este un nivel pe care trebuie sa-l construiesti singur. Cu toate astea, nu este nimic in lumea noastra care poate sa ne explice care este nivelul uman, sau vorbitor.

Un om este cel care sta in opozitie cu Creatorul si singura stiinta care explica cine este Creatorul, ca si actiunile Sale, dorintele, intentiile si scopurile, este stiinta Kabbalah. De aceea este atat de necesara pentru noi.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: