Să ne naștem, în sfârșit!

Intrebare: Care crezi că este cel mai important lucru? Care este ultima ta adresare către toată lumea în ajunul convenției?

Raspuns: Vă implor, din acest moment înainte, indiferent de ceea ce faceți în ajunul congresului, tot timpul gândiți-vă că faceți toate astea de dragul oamenilor din întreaga lume, venind împreună fizic și virtual și găsind unitatea, egală primului grad al Luminii superioare.

Va fi mult mai ușor după aceea. Acest lucru este similar modului în care un copil se naște, căci nasterea este procesul cel mai periculos, cel mai greu, cel mai complicat. Și în această zi, când o femeie dă naștere, nu știm ce se va întâmpla și cum. Este ceva imprevizibil în nașterea unei persoane.

Este mai ușor după aceea. Un copil se naște și începi să lucrezi cu el: să-l hrănești, să-l înfășezi, să ai grijă de el, oferindu-i tot ce are nevoie, etc. Cel mai important lucru este depășit.

Același lucru se întâmplă aici. Trebuie să trecem prin naștere, iar apoi orice altceva va merge mult mai ușor. Este mult mai usor! Este mult mai simplu! Este mult mai clar! Noi va trebui să fim atât în ​​această lume, cât și în cea spirituală- în lumea daruirii, în adiție față de lumea recepției. Va fi mai clar pentru noi ceea ce scriu Cabalistii. Vom începe să ne adaptăm la ceea ce va fi în sentimentele noastre.

Prin urmare, să facem toate eforturile să ne naștem în lumea superioară. Și apoi ne vom mișca împreună.

Dintr-o lecție virtuală 12/08/12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: