Salariul fiecăruia este transferat în contul grupului

Întrebare: Cum putem să ne ajutăm prietenii în timpul unei căderi?

Răspuns: Nu este necesar să identifici în mod special pe cineva care este într-o cădere. În schimb, în cadrul grupului, trebuie să păstrezi o stare de bucurie, o stare de spirit bună, importanţa obiectivului şi angajamente comune, pentru a rămâne în conexiune şi garanţie reciprocă.

Dacă toate acestea sunt în grup, vom fi în măsură să schimbăm imediat aceste coborâri în urcări şi să atingem dezvăluirea. Singurul lucru care ne lipseşte este o conexiune mai puternică. Oamenii nu simt angajamentul lor reciproc. Toată lumea crede că acţionează pe cont propriu şi că are numai colegi de muncă, ca într-o uzină: el a venit, a muncit, a fost plătit conform muncii sale şi s-a întors acasă.

Transferăm atitudinea noastră cu privire la munca externă obişnuită spre munca spirituală. Noi nu realizăm că munca spirituală nu este decât în conexiune, prin contractare pentru a deveni un întreg, în garanţie reciprocă şi a deveni un om cu o singură inimă şi doar atunci vom fi plătiţi! De fapt, recompensa este de a crea un loc unde Creatorul ar putea fi revelat. Pentru aceasta, noi trebuie să-I aducem mulţumire şi să atingem adeziunea cu El, după voia Lui.

Nu acordăm suficientă atenţie acestui punct de unitate şi nu realizăm că acolo este toată munca şi recompensa. Acest sentiment ne lipseşte, este necesar să-l simţim, nu să ne amintim cuvinte, astfel încât inima mă împinge acolo tot timpul şi doresc să fie acolo.

Din prima parte a Cursului zilnic de Cabala, 13.09.2013, Shamati # 33

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: