Scapand Din Sclavia Egoismului

Tot ceea ce facem in aceasta lume urmareste automat dorintele noastre egoiste. Nu ne dam seama ca tot ceea ce facem 24 de ore pe zi serveste ego-ului nostru. Credem ca ne delectam cel putin o ora pe zi dar de fapt lucram pentru egoismul nostru tot timpul. Asta se intampla subconstient.

Singura cale de a scapa din aceasta situatie este de a ne convinge pe noi insine ca cea mai importanta munca este cea de natura spirituala; ca rolul nostru este de a ne uni cu punctul din inima ce ne-a fost daruit de Sus. Acest gand trebuie sa ne bombardeze constant mintile si trebuie verificat consistent daca actiunile noastre ne conduc spre acest scop.

Cat de mult acorzi valoare telului va defini unde te gandesti. Chiar daca nu esti capabil sa indeplinesti complet obiectivul, cel putin ai incercat. Ai construit mediul corect –  sistemul de ajutor care sa-ti aminteasca constant importanta telului spiritual? Daca nu, atunci viata ta va disparea fara sa obtii vreun rezultat.

Simpla prezenta la lectie sau in grup nu inseamna nimic. Ceea ce este important nu inseamna sa devi un “fan” lenes care se uita la meci din tribuna si se autointituleaza iubitor de sport.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed