Schimbarea Este In Aer

Peste un an sau doi nici nu ne vom mai aminti cum obisnuiam sa traim, ce diferit, si cum publicul larg nu ne impartasea opiniile. Oamenii vor incepe in curand sa inteleaga in mod clar ca stiinta Kabalei le dezvaluie o parte ascunsa a realitatii si ca este necesar sa se dezvaluie aceasta parte pentru a ajunge la o viata sanatoasa si corecta. In plus, va deveni clar ca aceasta revelatie are loc in virtutea unei forte miraculoase mai degraba decat pur si simplu prin cunoastere.

Folosind o abordare pur si simplu stiintifica putem dezvalui natura numai la nivelul nostru de perceptie, acolo unde mintea si sentimentele noastre opereaza. Pe de alta parte, stiinta Kabalei dezvaluie in mod miraculos in interiorul nostru noi niveluri de dorinta in care noi percepem o noua realitate. Eu sper ca, in viitorul apropiat, vom fi martorii revelarii in randul maselor, a acestei intelegeri. Vom vedea aceasta intamplandu-se foarte curand.

Oricare din cei care au participat la Conventia Zohar 2010 au trecut prin schimbari uriase, au depasit multe niveluri interioare si au redus timpul lor de dezvoltare. Unii oameni care nu au luat parte fizic la aceasta Conventie, dar ni s-au alaturat virtual si astfel au primit si ei aceeasi ascensiune. Unii oameni au fost departe de noi (in dorinta lor) dar si ei au fost de asemenea, influentati de Conventie. Chiar si aceia care nu au fost conectati cu noi deloc si care nu vor nimic, tot au fost influentati, fiindca noi suntem parte a unui sistem comun.

Nimeni nu a putut evita participarea la acest eveniment deoarece noi toti traim in una si singura realitate. De aceea, cand are loc un astfel de eveniment, acesta afecteaza intreaga lume chiar si pe oamenii care ne urasc si sunt departe de noi, precum si pe cei care sunt aproape de noi. Evenimentul afecteaza fiecare persoana, fara exceptie si, are un impact mai mare asupra celor care ne urasc decat asupra celor care sunt indiferenti. Prin urmare, vom asista in curand la schimbari mari in toate straturile societatii.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: