Singurul lucru care exista

Grupul sustine fiecare persoana conform loialitatii sale fata de grup. Oferindu-se pe sine grupului, persoana devine un bun important al grupului. Nu este vorba doar de o forta in plus. Mai degraba, in spiritualitate fiecare persoana este egala cu sufletul comun al lui Adam. Fiecare suflet ajunge la  toate sufletele si constituie intregul Malchut al Lumii Infinitului.

Mai departe, fiecare persoana care incearca sa urce deasupra cunostintelor si egoismului ,sa se alature unui mediu potrivit, aduce o forta puternica cu el. Prin el devine posibil sa atraga Lumina care Reformeaza catre toti.

Dupa ce este inclusa in grup, o persoana nu poate critica starea sa spirituala, trebuie sa isi faca griji doar pentru intarirea grupului, intern si extern. Fara sa respinga grupul, el continua sa il sprijine prin participarea sa directa si exemplul sau.

O persoana castiga in mod crescator o intelegere mai buna, care  spiritual poate fi atinsa doar prin grup. Acolo sunt si lucrurile sparte si corectate, acolo sunt si Creatorul si creatia – sufletul  lui Adam. Totul este continut in grup. Este sistemul pe care Creatorul l-a facut, si este singurul lucru care exista.
Din prima parte a Lectia yilnica de Cabala 10/24/10, Scrierile lui  Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: