Stabilirea unui echilibru între ţări

Tipărirea incontrolabila a banilor şi tirania financiara are o limită şi cred că aceasata este aproape. Echilibrul în lume, la nivel mondial, ne va cere să începem sa stabilim un echilibru între ţări. Asta este, toata lumea, cu toate ca în mod egoist, va putea să folosească aceleaşi forţe pe care el sau ea le produce.

Prin urmare, ţările care trăiesc în detrimentul altora trebuie să coboare, deoarece o astfel de situaţie dezechilibrată aşa cum avem astăzi nu poate exista în lume la nivel mondial. Ele se vor confrunta cu crize foarte grave. Nu ştiu în ce formă se vor manifesta. Ar putea fi fenomene naturale sau dezastre ale mediului. Pana la urma, toate nivelurile naturii, mineral, vegetal, animal şi vorbitor sunt părţi ale aceluiaşi sistem unic.

Legea naturii, a Creatorului, trebuie să ne aducă la echivalenţa de forma şi înainte de orice altceva, trebuie să ne facă mai mult sau mai puţin uniformi, sistem integral, ceea ce înseamnă că trebuie să ajungem la un anumit echilibru intern intre noi, toate ţările şi naţiunile.

Acesta este motivul pentru care ne vom confrunta cu mari schimbări. Chiar şi acum, suntem martorii războaielor valutei, care va continua sa creasca  tot mai mult.
Din partea a 4-a a Lecţiei zilnice de Cabala 3/1/11, Lecţia despre bani

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed