Standard spiritual

Din dorinta de a primi, care fost creata ca existenta din absenta, Creatorul a creat Lumea Infinitului. Acolo, dorinta ramane in adeziune cu Lumina in forma sa finala pe care El a dorit-o si stabilit-o. Influenta Lui tine perfectiunea impreuna.

Dupa asta, Creatorul divide structura in doua parti, dorinta de a primi si Lumina, si ni le-a dat noua sa le folosim. Acum, trebuie sa utilizam dorinta si Lumina ca sa atingem scopul, asta insemnand sa ne egalizam cu Creatorul. Totul este in mainile noastre si intelegand ce ni se cere, suntem in stare sa il facem.

Deci, mergi mai departe, ai inceput sa construiesti. Detii tot ce ai nevoie ca sa re-creezi treptat starea Lumea Infinitului. Totusi, trebuie sa treaca un timp ca sa poti intelege si sa simti aceasta munca. Ce este lumina ? Ce este dorinta de a primi: un gand sau o fapta ? Ce este o fapta?

Omul devine confuz si mai ignorant decat un copil la inceputul vietii. Trebuie sa treaca ani ca sa intelegem chiar principalul: esenta materiei din care este creata fiinta umana si forta necesara pentru a face schimbari.

Starea noastra curenta ne-a fost data pentru cea mai intensa si efectiva avansare. Lumea pe care o descoperim nu include conditii artificiale, este o stare naturala care reiese din din toate stadiile de evolutie. De acolo, putem incepe sa construim singuri si sa formam ceva total nou cu ajutorul dorintei de a darui si a Luminii.

Existand la nivel animat, am oportunitatea sa construiesc o fiinta creata care este inrudita cu urmatorul nivel uman de existenta si are mai mult o forma spirituala decat una corporala. Am folosit cele doua forte, dorinta si Lumina si le-am combinat in asa fel incat dea nastere celui de al treilea element.

In special in mine, asa cum sunt eu, zace puterea  sa indeplinesc asta. Cum ? Este posibil prin aranjarea mediului. « Mediul » este impresia mea despre utopia pe care doresc sa o manifest. Trebuie sa vizualizez o imagine si o dorinta corespunzatoare cu toate puterile mele de a o transforma in realitate. Prin finisarea detaliilor, claritatea imaginilor si discernamantul conectarilor si contradictiilor in el, voi putea „atinge standardul„. Apoi se va manifesta in realitate.

In interior zace esenta „jocului„ meu. Maresc efortul, din ce in ce mai mult, pana cand in sfarsit se intampla. Astfel, de fiecare data, urc mai sus si mai sus, din ce in ce mai profund, inteleg si simt mai mult.

Din prima parte a Lectia zilnica de Cabala 10/5/10, “ Ce sa caut  la grupul de prieteni”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: