Stiinta Luminii pentru Lume

Incepand cu Adam, cu cele mai vechi timpuri in care a trait un Cabalist, acesta era cu atat mai sus, cu cat era mai aproape de conectarea cu radacina. El era sursa Luminii pentru toti cei care il urmau. Totusi, pentru cei care doresc sa se conecteze la raza de Lumina care se extinde de la Infinitate, cea mai importanta sursa este ultimul, sau cel mai apropiat Cabalist, pentru ca el este cel care te trage in sus si te conecteaza cu Lumina, cu Creatorul.

Pentru noi, acest Cabalist a fost Baal HaSulam. El a scris despre faptul ca i-a fost dat privilegiul de a ne transmite stiinta Cabalei. Noi suntem privilegiati ca un asemenea suflet revelat noua ne-a transmis metoda Cabalei, care ne ingaduie sa il dscoperim pe Creator.

Scrierile lui BaalHaSulam sunt singurele care ne pot ghida pentru a atinge astazi scopul nostru spiritual. Cartile scrise de Baal HaSulam sunt singurele texte care canalizeaza Lumina de care avem nevoie pentru corectarea noastra. Si pentru a ne pregati in acest sens, avem nevoie de articolele lui Rabash.

Revelarea Creatorului de catre fiintele create, sau eliberarea noastra spirituala, trebuie sa fie completa pentru toti. Asta inseamna ca invatatura furnizata de acesti doi maestri este invatatura pentru intreaga lume.

Din partea 4 Lectia zilnica de Cabala, 16.09.10, Lectia destinata Comemorarii lui Baal HaSulam

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: