Suma tuturor sentimentelor

Cred ca simt ceva, dar in realitate nu am nici un sentiment individual. Fiecare sentiment este o suma de sentimente ale tuturor sufletelor noastre, a intregului Infinit. Acesta se numeste vasul spiritual.

Vasul spiritual nu imi apartine mie personal; este ceea ce revelam intre noi. Cit despre ceea ce descopar in interiorul meu, aceasta se refera la gradul animat si Cabala nu vorbeste despre el. Fiecare dintre noi este un animal. Dar modul in care ne conectam unul cu celalalt, este exact ceea ce se numeste conexiune spirituala. In spiritualitate, doar conectarea dintre noi este ceea ce conteaza.

Conexiunea este sparta; cu toate acestea, apartine spiritualitatii. Acesta este motivul pentru care sintem capabili sa ne aranjam o viata animata comfortabila, desi nu are nici o legatura cu spiritualitatea. Spiritualitatea incepe cu discernamintul conectarii noastre mutuale.

Nu este orice fel de conectare, ci una care este indreptata catre revelarea Creatorului. De aceea, eu realizez ca am nevoie de alti oameni, din moment ce din iubirea pentru altii, ajungem la iubirea Creatorului. Acesta este singurul motiv pentru care Creatorul a spart sufletele noastre.
Din a 4-a parte a Lectiei zilnice de Cabala 9/26/10, “600,000 Suflete”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed