Suntem necesari lumii

În zilele noastre, grupul nu se poate închide în el; nu poate evita să aducă metoda către mase. Nu ar mai fi un grup şi nu ar mai fi înţelepciunea Cabala.

Izolarea nu mai poate fi luată în considerare; altfel, pur şi simplu nu am supravieţui. Din contra, în fiecare zi, lumea cere din ce în ce mai mult de la noi.

Începe să înţeleagă de ce depinde un viitor bun, cum să scape de criză sau să o îndulcească un pic. Până acum există studii dar deja devine clar că trebuie luată  o nouă direcţie pentru a avansarea omuluil şi aceasta nu este ştiinţa sau tehnologia.

Principalul lucru este lumea interioară a oamenilor şi conexiunea reciprocă dintre ei. În timp ce umanitatea înţelege asta, descoperă şi neputinţa ei.

La fel şi noi, investim un mare efort pe calea spirituală şi nu vedem rezultatele. Între timp, nu avem altă şansă. Trebuie să ne schimbăm noi înşine.

Experţi externi înţeleg şi ei asta, dar apare o întrebare, „ Cum o putem rezolva?” Chiar dacă acceptăm cu mare greutate gândul că Lumina care Reformează este singurul lucru.

Câteodată, o persoană înţelege numai după zece ani că tocmai Lumina trebuie să o plasăm prima. Reiese că eforturile mele trebuie să fie direcţionate pentru a trezi Lumina iar ea va executa sarcina.

Într-adevăr, lumea de azi este într-o stare similară în care mulţi caută. Caută mijloace prin care este posibil să se schimbe o persoană. În final, vor vedea că numai prin educaţia integrală pe care noi, mişcarea Arvut (Garanţie Reciprocă), o recomandăm.

Lumea va descoperi asta. Nu au altă şansă. Apoi, lumea va avea cu adevărat nevoie de noi. Între timp, trebuie să diseminăm această cunoaştere şi acest sistem către oameni cât de mult posibil, astfel încât să le fie mai uşor şi să accelerăm timpul.

Din prima partea a Lecţiei zilnice de Cabala 4/23/12, Scrierile lui Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: