Sunteti invitati la primul Congres virtual de Kabbalah!

Intrebare: Ati spus ca succesul unei persoane in obtinerea corectarii depinde de adaptarea sa in grup. In 22-24 ianuarie va fi un Congres International virtual de Kabbalah. Congrese se vor tine in intreaga lume, in diferite tari,in acelasi timp. Oricine este invitat, inclusiv cei care studiaza singuri, pe internet. Asta este o ocazie pentru ei de a se alatura grupurilor locale. Ce le puteti spune celor care acum incearca sa se decida daca ar trebui sa mearga la Congres?

Raspunsul meu: O persoana nu poate sta acasa singura in aceasta perioada, fara sa faca un efort de a se uni cu alti oameni care studiaza Kabbalah. Daca o face, pierde mult. Acest Congres intentioneaza sa aduca impreuna oamenii din diferite localitati. Acum este cel mai bun moment de a va uni cu ceilalti din tara sau din orasul vostru si sa intalniti alti oameni ca voi, care fac munca spirituala. In timpul Congresului ii puteti intalni.

O conexiune virtuala este un lucru bun, insa o legatura fizica este necesara. Nu este intamplator ca traim in lumea materiala. Legatura fizica ne foloseste ca inceput al dezvoltarii tuturor legaturilor spirituale adiacente.

In timpul Congresului voi fi in Italia, prezentand o noua carte. Nu va invit sa veniti la Congres in Italia, care va fi exclusiv local. In loc de asta, incercati sa organizati Congrese locale, in acelasi timp in diferite locuri din lume.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed