Tânjirea după un echilibru mai mare

232.09Întrebare: Ce ar trebui să facem pentru a preceda alegerea corectă a drumului nostru prin gândire, așteptare și predicție?

Răspuns: Este foarte simplu.

În ansamblu, trebuie să ajungem într-o lume în care un lup locuiește cu un miel în pace și un copil mic îi conduce și așa mai departe. Profeția din Biblie este adevărată.

Scopul dezvoltării noastre este de a atinge o stare în care toate părțile sunt create și găsesc locul, cooperarea reciprocă corect cu toate celelalte părți și, astfel, întreaga lume ajunge la o stare de echilibru. Aceasta este starea reală a lumii, care este bună, corectă și cea mai stabilă, pe care va trebui să o atingem.

Pentru a tânji după această stare, trebuie să tânjim după unitate între noi. Astfel, vom avea impact asupra tuturor celor mai joase stări ale lumii, prin dorința noastră de unitate. Pur și simplu trebuie să acționăm corect. A acționa corect înseamnă a urmări în mod constant o cooperare reciprocă mai mare între cât mai multe părți ale sistemului posibil, pentru a ajunge la echilibru.

Întrebare: Cum este exprimat forța majoră care operează în tot acest proces?

Răspuns: Forța majoră care operează este forța generală care gestionează întregul univers, toată creația și care o susțin într-o stare echilibrată. Forța bună este cea care învinge forța malefică, dar prin cooperarea reciprocă cu noi, astfel este forță bună pentru a susține întregul sistem într-o stare de echilibru.

Întrebare: Cum putem ajunge la nivelul acestei forțe a providenței?

Răspuns: Numai prin eforturile noastre de a fi împreună, de a fi conectați în relații bune.

Întrebare: Oamenii de știință spun că filozofii gândesc în termeni de interacțiune a timpului și a dinamicii sistemului. Ei înțeleg întregul sistem și modul în care totul este împărțit în timp și înțeleg că este încă necesar să se adauge interacțiune. Acest lucru este similar cu acrobații dintr-un circ care stau pe umerii celuilalt pentru a atinge o anumită formă și a ajunge la vârf. Avem nevoie de aceeași cooperare între acrobați, care se simt unii pe alții, se susțin reciproc și, astfel, își păstrează echilibrul?

Răspuns: Acrobații acordă o atenție constantă oricărei devieri de la echilibru și se comportă ca un sistem de supraveghere pentru a-și menține echilibrul. Totuși, aici se află la un nivel superior. Nu trebuie să lucrez într-un sistem de supraveghere și să scap constant de tulburări pentru a păstra echilibrul. În schimb, trebuie să tânjesc constant pentru un echilibru mai mare. Abia atunci voi fi total sigur că piramida mea nu se va prăbuși.

Întrebare: Care este cel mai mare echilibru?

Răspuns: Un echilibru și mai mare este o creștere a forței sale. Aici, trebuie să-l luăm în considerare în ce mai multe etape pentru a include în formula de echilibru și pentru a echilibra din nou și din nou.

Pentru ca atât forțele negative, cât și cele pozitive să se manifeste și mai mult, acestea au fost împărțite în mai multe fragmente și toate împreună, cu determinarea condițiilor pe care formula ar trebui să le integreze și să le echilibreze.

Întrebare: Ce date există în această formulă în afară de forța pozitivă și forța negativă?

Răspuns: Nu există alte date. Există doar echilibrul între ele. Totul este foarte simplu.

KabTV „Știrile cu Dr. Michael Laitman”, 19.02.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed