Tarandu-ne afara din gaura neagra

Cabalistii ne sfătuiesc să practicăm în mica noastră „camera de joc,” in „bula” din această lume, până când ne dăm seama că nimic nu funcţionează. Cine ne va da această senzatie? Este forţa superioară care locuieste în afara percepţiei noastre, dincolo de lumea noastră.

Asta e ceea ce ne impiedica. Asta e ceea ce ne duce la eşec în loc de succes. De ce? Pentru a ne contraria, pentru a ne trezi. Creatorul flirteaza cu noi, astfel încât să putem începe să-L dorim chiar mai mult şi de a dezvolta, la cele mai bune capacitati ale noastre, o nevoie reală de daruire, care se află în afara naturii noastre.

În timp ce ne formam această dorinţă de a iesi din colţul familiar, egoist, vom începe să realizam cât de mic şi limitat este. Este similar cu o gaură neagră care nu permite luminii sa intre datorită forţei de gravitaţie de netrecut. Noi, de asemenea, locuim într-o „gaură neagră”, în imposibilitatea de a ieşi din ea. Pe de altă parte, putem cultiva necesitatea de a ne elibera, „la dorinţa fără o dorinta.”Asta, putem face.

Cum aşa? Asta este pentru că dacă îl aranjam în mod corect, grupul leagă toată lumea. Asa functioneaza lucrurile în viaţa de zi cu zi. Oriunde mă duc, tot felul de lucruri imi sunt oferite pe care nu aş vrea sa le aleg niciodata. Mi s-a spus ca pilulele pentru dureri de cap sunt ceea ce am cu adevărat nevoie, dar ce se întâmplă dacă mă simt bine, şi totul este în regulă în viaţa mea? Atunci imi spun, „Cum vine asta? Iti lipsesc cele mai importante lucruri! Uite, vecinul tau deja le-a cumpărat. Avem un sortiment de nu-ti vine sa crezi.

Într-adevăr, nu m-am gândit astfel de placeri niciodata, dar eu sunt necruţător împins să le încerc şi sa vad eu insumi. Cu alte cuvinte, ei formează o dorinţă în mine, care vizează ceva pentru care nu am nici o dorinta. Asa este, din nou si din nou. Astfel este impactul societăţii.

Noi, de asemenea, ar trebui să cream o agenţie de publicitate a lumii spirituale, care ar lucra în mod constant in noi, formând o nevoie pentru ceea ce nu avem nevoie. În această agenţie, munca mea trebuie să se bazeze pe stiinta ca astfel, prin intermediul acţiunilor externe, lucrez la mine insumi.

Nu contează că eu vreau să mă manipulez în achiziţionarea produsului spiritual. Am pus această dorinţă prin intermediul grupului, prin dorinţele lor şi revine la mine într-o formă de nerecunoscut. Ca urmare, am devenit inspirat şi, literalmente din necesitate, încep să depun eforturi spre împlinirea spirituală.

Ce este trecut prin altii este nu mai este al meu. Mesajul meu iniţial a devenit saturat de dorinţa prietenilor, iar acum întregul grup devine dependent de această poveste: „Ştii, e asa de tare acolo, în spiritualitate! Comparativ cu lumea noastră, e ca si raiul pe pământ! ”

Ei mi-au spalat creierul cu mesaje pe care nici ei nu le cred. Ei doresc să-mi vanda un produs şi să facă un profit fiind agenţi de publicitate pentru el, în timp ce eu iau cuvintele în serios şi exercit mare efort in a cumpăra lumea spirituală pentru mine.

Din partea a 4-a a Lecţiei zilnice de Cabala 4/21/2011, Scrieri de Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: