Te rog nu întârzia, mişcă-te înainte!

Întrebare: Dacă nu ridic un deget fără o comandă de Deasupra, ce pot să fac ca să ajut corectarea mea, unde este liberul meu arbitru?

Răspuns: Nu avem un liber arbitru în privinţa corecţiei. Liberul nostru arbitru este în grăbirea corectării. Nu trebuie să te adânceşti în stările prin care treci. Cu cât mai mult te adânceşti în ele, cu atât mai mult vei întârzia şi vei amâna avansarea ta.

Singurul act benefic pe care poţi să-l faci este să-ţi grăbeşti corectarea. Asta nu depinde deloc de stările care sunt revelate către noi. Depinde doar de acţiunile tale de incorporare şi de conectarea cu ceilalţi.

Deci munca ta este foarte simplă, şi am putea spune foarte primitivă. Tot ce trebuie să faci, indiferent ce se întâmplă cu tine, şi deasupra, este să tânjeşti constant către conexiune. Ca rezultat al acestei munci, vei descoperi că ai o nouă minte, înţelepciune, şi sentimente doar mulţumită faptului că avansezi persistent într-o direcţie, ca „ca un bou cu o povară şi un măgar care este încărcat.”

Din partea întâi a Lecţiei Zilnice de Kabbalah, 8.01.2013 „Întroducere în Studiul celor zece Sfirot”

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: