Teoria fără practică este inutilă

O persoană are nevoie să trăiască metoda integrală cu propriile sentimente, să muncească din nou și din nou, să sape prin acest material, să-l caute în ea, să-l pătrundă emoțional și să transmită aceste senzații.

Nu este un sistem simplu. Trebuie să-l simțiți progresiv prin suferința voastră, căutare, frustrări – prin întrebările din interiorul vostru. Altfel, nimic nu va ieși din asta, la fel ca și cu orice altceva.

Cât suferă o persoană, muncește, face eforturi și petrece nopți albe până devine un bun specialist în ceva. Este singurul mod de a crește, prin toată această măcinare interioară. Orice atelier, orice congres, orice acțiune colectivă își lasă amprenta, Reshimo al său (reminiscență).

Am avut un congres de două zile care este deja imprimat într-un Kli colectiv (vas) în funcție de o anumită comunitate formată aici între noi. Astfel, în activitatea noastră viitoare, vom privi acest congres din nou, deoarece are istoria și continuarea lui. Iată cum funcționează asta. De aceea îmi pare rău pentru cei care nu vin aici.

Din tabăra de vară internațională din Bulgaria, ”a doua zi”, 12.07.2014, Lecția 3

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: