Toate Cutremurele Sunt In Interiorul Nostru

Intrebare: Care este legatura intre cutremurul din Chile si corectia noastra interioara?

Raspunsul meu: Este cea mai directa conexiune care poate fi. Toate fortele naturii (pe nivel neanimat, vegetativ, animat si uman) sunt menite sa vizeze corectarea omului. Ele sunt incluse toate in interiorul omului.

Baal HaSulam scrie in numeroase articole ca nivelurile neanimat, vegetative si animat, sunt incluse in om, depind de el si descresc sau cresc impreuna cu el. Nivelurile neanimat, vegetative si animat ale naturii in lumea noastra, sunt proiectii ale unor niveluri interioare – neanimat, vegetativ, si animat, in interiorul nostru. Prin urmare, atunci cand nu ne gestionam corect fortele naturii din interior vom vedea rezultate corespunzatoare in exterior .

Este scris ca inainte ca Adam HaRishon-Primul Om sa pacatuiasca, lumea a fost minunata – un adevarat paradis. Dar, dupa pacat, ea s-a transformat in iad. Altfel, este schimbarea intentiei omului de la daruire la primire, care transforma paradisul in iad.

Asta este ceea ce ni se dezvaluie acum. Exista mari dezastre in fata noastra daca nu le impiedicam prin corectie. Sa speram ca vom reusi in acest sens.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: