Tot ceea ce ne lipseste e iubirea

Lumea noastra a devenit globala. Cu alte cuvinte, principala lege care actioneaza in univers este legea cercului. Global inseamna rotund, ca si globul pamantesc.

Am devenit interconectati si interdependenti. Si daca este asa, nu poti sa intri in confruntari; in schimb, trebuie sa obtii o astfel de ordine in care oamenii sa aiba relatii calde si cordiale si sa ii pese la unul de celalalt. De fapt, ce este exact garantia mutuala? Este atunci cand eu semnez pentru tine, tu pentru mine si fiecare pentru toti ceilalti. Si astfel va fi peste tot in jurul pamantului.

Ne indreptam spre asta foarte rapid. Viteza cu care lumea se schimba confirma acest lucru, iar ritmul schimbarilor continua sa creasca. Foarte curand vom descoperi ca al nostru nu este numai tara care poate sa-mi rezolve problemele prin garantia mutuala. Mai mult, daca tu rezolvi schimbarile stand la “masa rotunda” impreuna cu ceilalti, vei simti astfel in interior emotia satisfactiei.

Ei se uita la tine cu respect fiindca tu ai facut intr-o mica masura un compromis, fiindca tu ai inceput sa iei in considerare interesele celorlalti. Un val de caldura te va cuprinde din interior si te vei simti in siguranta, esti impreuna cu ceilalti. In acest fel, incepi sa descoperi puterea interioara prezenta in aceasta unire, asemanatoare fortei superioare.

Foarte curand, toata lumea va vedea ca intr-adevar, toate persoanele implicate in proteste au nevoie de un singur lucru, iubire. Este exact ceea ce ei nu pot exprima.

Din “Portia saptamanala de Tora” 8/19/2011

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: