Toti sunt responsabili

Intrebare: Ce inseamna pregatirea grupului pentru lectie si, evoca asta Lumina Inconjuratoare intr-o masura mai mare?

Raspuns: Pregatirea grupului pentru lectie cere tuturor sa ia responsabilitatea pentru intregul grup. Ce se presupune prin principiul « Daca eu nu sunt pentru mine, atunci cine este ? » Inseamna ca sunt responsabil pentru trezirea grupului, si in acest fel calibrez scala pentru toata lumea cu cupa milei.

Ma asigur ca prietenii mei nu isi uita scopul. De ce suntem aici ? La ce grad am ajuns ? Ne dorim sa obtinem gradul de “om” (Adam), similar Creatorului. Asta trebuie sa fie extrem de important pentru noi. Apoi, nu vom uita ce conteaza in timpul lectiei si nu vom mai fi distrasi de ganduri straine.

Ma asigur ca asta li se va intampla prietenilor mei. Ajut pe toata lumea sa se mentina avand grija de ei. Cautam un proces cat se poate de corect pe calea succesului cand tot grupul actioneaza in acest fel.

Un individ poate reusi daca este cel ales, un suflet special. Suntem salvati doar de unitate. Nu vad nici un fel de oameni alesi aici. Fiecare persoana presupune ca acolo este un drum individual pentru el. Totusi, el greseste, in special in vremurile nostre cand nu este nevoie de oameni alesi. Dimpotriva, astazi, masele au nevoie sa se alature procesului de corectie.
Din prima parte a Lectiei zilnice de Cabala 3/1/2011, Scrierile lui Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: