Totul are loc conform Reshimot (Genelor noastre Spirituale)

In lumea materiala, o mama stie cand e vremea sa-si hraneasca bebelusul. Dar cand e vorba de inaltarea noastra spirituala, un bebelus (persoana care este la stadiul initial al devenirii ca si kabbalist) trebuie sa-i ceara el singur de mancare mamei. Trebuie sa stie cum sa se intoarca inspre Nivelul Superior, pentru ca Acesta sa-l inalte la El si sa-l umple de Lumina.

Totul se intampla conform dorintei celui inferior (a persoanei) de a deveni asemenea Celui Superior (Creatorul). In Lumea Spirituala, toate actiunile au loc fie conform Reshimot (Inregistrari de informatie care determina starea persoanei), care sunt realizate in noi fara alegerea noastra, sau prin adaugarea de catre noi a dorintelor noastre pentru corectare la Reshimot. Adica, putem sa adaugam propria noastra dorinta sau cerere de corectare.

Nu trebuie sa cerem asta in mod artificial. N-o sa ne fie de niciun folos. Daca dorinta e coapta, atunci ea va atrage influenta Luminii Corectarii asupra ei.

Partzuf-FiguraSuperior (Creatorul) este starea de odihna absoluta si nu se schimba niciodata. Numai Reshimot interior (datele despre starea noastra) sufera schimbari. De aceea simtim ca existam intr-o lume care se schimba, dar de fapt, se schimba inauntrul nostru, fata de un fundal neschimbator – Lumina Alba, Creatorul.

Reshimot care se trezesc in noi fara participarea noastra nu ne fac sa inaintam in Lumea Spirituala. Nu facem decat sa batem pasul pe loc, pana ce suferinta repetata ne face mai destepti si ne forteaza sa cautam dezvoltarea spirituala. Problemele noastre sunt provocate de Reshimot care se desfasoara in mod natural.

Insa daca te alaturi unei societati (anturaj, grup)care se angajeaza in dezvoltarea spirituala, atunci vei primi de la aceasta Reshimot, care vine din legatura ta cu alte suflete. Vei primi aceste Reshimot in virtutea propriilor tale eforturi, iar ele sunt Reshimot pe care trebuie sa le corectezi pentru a dezvalui Lumea Superioara. Cum? Ridicandu-le prin rugaciunea ta pentru corectare.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed