Totul depinde de noi

Intrebare: M-ai convins pe deplin, dar ce anume ar trebui sa fac de acum incolo?

Raspunsul meu: De acum incolo trebuie sa intelegi ca viitorul depinde de tine de a extinde diseminarea stiintei Kabbalah, in lume. Aceasta, deoarece ea este metoda de corectare pentru intreaga lume; de noi depinde sa ne conectam unii cu altii si cu Forta Superioara.

Daca ajungem sa raspandim difuzarea acestui principiu, ca pe un leac al tuturor problemelor noastre, atunci am castigat. Nu trebuie dacat sa facem incercarea de a reusi, iar Lumina Superioara va face tot ceea ce mai este nevoie, in locul nostru. Ea lucreaza in noi, asupra noastra si a intregii lumi, ca extensie a propriilor noastre eforturi.

Astfel, recomand cu tarie tuturor celor care au posibilitatea, sa vina la Conventia din 24 martie 2010 din Israel, precum si la World Zohar Convention 2010 -Conventia Mondiala Zohar 2010 care va avea loc la New York in perioada 7 – 9 mai 2010(rezervarea a inceput deja). Aceste evenimente influenteaza ascensiunea spirituala, foarte eficient.

Nu demult Baal HaSulam a incercat sa difuzeze Kabbalah, oamenilor, dar nu a avut succes, doarece nu sosise timpul. In acele vremuri tot ceea ce a incercat sa faca, nu a mers. Oricum, tot ceea ce facem acum in aceasta directie, reuseste. Este evident ca primim binecuvantarea de Sus, si ca totul depinde de noi.

Sa speram ca impreuna cu toate grupurile si prietenii din lumea larga, vom aduce lumea la corectare.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed