Totul depinde de pregătirea corecta!

O acţiune spirituală depinde în întregime de pregătire. Asta se datorează faptului că acţiunea în sine este deja predeterminata în prealabil şi trebuie să aibă loc. Nimic nu poate schimba în întregul program de la inceputul pana la sfarsitul creaţiei. Toate aceste etape sunt deja determinate definitiv.

Omul poate interveni într-o anumită parte a acestui program, dar numai în scopul de a schimba viteza. Cu toate acestea, există, de asemenea, o parte în care el poate schimba caracterul programului care se desluseste în el, insemnand sa determine modul în care el va experiementa dezvoltarea sa.

Prin această parte a programului el stabileşte independenţa sa şi are posibilitatea de a se exprima. Acesta este modul în care el se înalţă ca un individ independent care are putere, care este integral, şi care înţelege şi atinge întregul program al creaţiei care a fost destinat doar pentru acest scop.

Prin urmare, pregătirea pentru o acţiune viitoare schimbă caracterul său de la început şi până la capăt. Totul depinde de pregătire, motiv pentru care ii atribuim atât de multa semnificaţie .

Acum, în perspectiva convenţiei, care va avea loc în New Jersey la timpul care este atât de special pentru întreaga lume, este extrem de important ca pregătirea noastră să fie corecta şi mai târziu sa aducem rezultate bune din unificarea noastra la convenţie.

Să lasam valurile puternice sa se extindă spre exterior de la acest loc lângă New York, centrul Americii, ca un val tsunami bun, care va spăla lumea cu iubire şi forţa daruirii. Acest lucru va permite oamenilor să înţeleagă modul în care ar trebui sa relationeze unul pe altul în aşteptarea lumii noi şi a schimbarilor prin care va trebui să trecem in acord cu programul naturii.

Acest lucru va ajuta lumea sa treaca prin aceste schimbari uşor, rapid, şi într-un mod bun, prin pregătirea pentru ele şi realizarea a ceea ce se întâmplă, în loc de a fi precum animalele care sunt bătute şi a impulsionate înainte de biciul istoriei şi care nu înţeleg ce să faca.

Prin urmare, totul depinde de pregătirea noastră pentru convenţie, astfel incat, în virtutea acesteia, vom pregăti lumea pentru modificările prin care va trebui să treacă în orice caz. Prin pregătirea pentru ele bine, lumea va fi în măsură să le accepte în mod corect şi sa vada că ele sunt pentru mai bine.

Pe parcursul următoarelor 10 zile, în ultimele ore care au ramas înainte de convenţie, trebuie să facem o munca mare. Trebuie să vedem fiecare moment ca pregătire pentru un eveniment extrem de important şi sa discernem modul în care dorim să trecem prin aceste momente, în scopul de a obtine rezultatul asteptat pentru noi şi pentru întreaga lume.
Din partea 1 a Lecţiei zilnice de Cabala 3/22/11, Pregătirea pentru Convenţia WE!

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed