Transforma-te din Observator in Participant

Imi imaginez constant reteaua interconectarii noastre.  Dispare, dar continui sa o port in constiinta mea, iar si iar pana cand se fixeaza in capul meu, devenind parte din viata mea.

Apoi traiesc cu aceasta persistenta senzatie, constant iluminat de unitatea noastra. Dupa aceea, imi doresc nu doar sa observ din afara, ci sa pasesc inauntru, asa incat lumea mea sa devina un sistem global al interconectarii cu toti ceilalti oameni. Astfel, observarea este inlocuita de participare; Ma scufund mai adanc si incep sa ma experimentez pe mine inauntrul prietenilor mei.

Apoi incepe opozitia din partea gandurilor , dorintelor si actiunilor straine.  Le sortez si le folosesc pentru a vedea unde sunt inca necorectat, neconectat. Ele imi arata calitatile de care am nevoie pentru conectare, motivandu-ma  sa-mi corectez greselile.

Aceasta imi da mai multa putere, sentiment si motivatie, mai multe detalii in imaginea lumii, si in felul acesta avansez.  Cel mai important lucru este sa descrii acea retea unica in viziunea ta mentala. Atat este de ajuns. Restul vine de la sine.

Din prima parte a Lectiei zilnice de Cabala din 02/11/2010, Scrierile lui Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: