Transplantul sufletului meu

Cand ma conectez cu grupul, este la fel de greu ca si cand imi transplantez sufletul dintr-un loc in altul, din corpul in care sunt acum in alt corp. Imi transfer sufletul de la a-si simti prezenta in acest corp, la a simti ca il transfer in altul.

Acest celalalt corp se numeste grup. Prin « grup » nu inteleg fetele prietenilor mei, indivizii care sunt mai mult sau mai putin conectati intre ei. Prin grup inteleg un nou sistem, sau nici macar un sistem, ci mai degraba o dorinta noua care exista in afara mea.

Aceasta este cea mai corectata dorinta care exista la sfarsitul corectiei. Aceasta dorinta nu are lipsuri pentru ca Creatorul exista in interior si il umple in intregime. Aceasta este o mare si perfecta dorinta, unde un singur lucru lipseste: conectarea mea la ea.

Asta este similar unui organ transplantat care trebuie sa fie acceptat de catre noul corp si sa ii simta partile diferite, apoi sa se anuleze pe el inaintea lor si sa se conecteze prin vasele de sange prin care circula sangele.  In acest fel un organ transplantat devine din ce in ce mai familiar cu acest sistem, se conecteaza la el, si incepe sa functioneze impreuna cu el. Este de inteles ca totul depinde de gradul la care a putut sa fie integrat in sistem si sa devina partea indivizibila, si literar sa se piarda in el.

Asta se numeste atingerea Malchut (Imparatia) Lumii Infinitului, ultimul grad al corectiei.In masura in care ma conectez cu aceasta noua dorinta (grup) este numit Shechina (Divinitate, prezenta Creatorului), locul in care il descopar pe El.

Din prima parte a Lectiei zilnice de Cabala 11/5/10, Rabash „Importanta  Shechina”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: