Trecerea Machsom-ului este Contra-Intuitiva

Perioada de pregatire nu inseamna ca trebuie sa ne pregatim sa fim foarte rabdatori si sa asteptam ca aceasta perioada sa treaca. Nu va trece decat daca facem tot ceea ce ne sta in putere pentru ca aceasta sa treaca chiar in momentul urmator. Modul corect de a “astepta” inseamna ca in fiecare moment sunt pregatit sa depun efort pentru asta, iar si iar, fara a dispera. Si in fiecare moment ma astept ca voi primi o rasplata – forta daruintei, pe care o cer. Fac asta iar si iar in fiecare moment, fara sa obosesc.

Daca pot face asta, daca starile (intrarile si iesirile) se succed rapid una pe alta, acesta este un semn ca  merit un nivel mai inalt, mai profund. Cu cat mai multe pacate si greseli o persoana descopera pe parcursul acestei perioade de pregatire, cu atat mai mult va evolua mai tarziu cand intra in revelatia singulara si cea dubla de dupa Machsom. Astfel obtine corectia.

In timpul perioadei de pregatire, grupul trebuie sa ofere fiecarei persoane forta consecventei, perseverentei, increderii si rabdarii, la fel ca si intelegerea faptului ca nu putem evolua decat pe aceasta cale. Astfel continuam an dupa an, pana cand suntem gata sa refuzam satisfactia imediata in fiecare moment si sa lucram chiar si fara ea. In acel moment meritam sa trecem Machsom-ul.

O persoana trebuie sa aiba o foarte mare aspiratie pentru urmatorul nivel astfel ca prin virtutea dorintei lui puternice, pasionante, arzatoare pentru daruire, este dispus sa renunte la ea si sa continue perioada de pregatire. Daca Creatorul nu vrea sa imi ofere decat aceasta pregatire, si eu nu doresc decat sa obtin daruirea, atunci sunt multumit cu asta si nu am nevoie de Machsom. Iar apoi il voi primi.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: