Tulburarile si Dorintele Straine reprezinta Materialul pe care il putem transforma in Iubire

Intrebare: Cum ar trebui sa facem fata acestor dorinte puternice cand realizez ca ma controleaza, precum dorinta pentru onoare, putere si faima?

Raspunsul meu: Nu ar trebui sa le faci nimic, si in nici un caz sa incerci sa le distrugi! Doar ridica nivelul importantei scopului – revelatia Creatorului, care va avea loc in aceleasi dorinte, odata ce ele sunt corectate. Importanta scopului este de a fi mai mare decat toate dorintele si toate aspiratiile care te trag in directii diferite, si mai presus de toate gandurile care iti incarca mintea.

Nu ar trebui sa va concentrati asupra problemelor. Pana la urma, nu sunteti propriul vostru doctor si nu aveti puterea sa le corectati. Ar trebui decat sa ridicati nivelul importantei scopului si sa va ridicati mai presus de probleme, ca si cand nu le-ati da atentie. Nu ar trebui sa aspirati la scop folosindu-le ca baza. Cum? Cerand grupului sa va inspire un sentiment de maretie spirituala, daruinta, si unitate cu Creatorul, cu alte cuvinte – maretia conexiunii si iubirii.

In acest caz, toate aceste dorinte se vor atasa “de jos” de dorinta voastra de a ajunge la Creator, si astfel vor obtine forma corecta. Oricand aceste dorinte si ganduri apar in voi, ar trebui sa va faceti griji despre cresterea maretiei Creatorului, calitatea daruirii si a conexiunii cu celelalte suflete. Atunci toti acesti “pacatosi” care sunt revelati in voi, adica toate gandurile straine si tulburarile, vor adauga o directie speciala atitudinii voastre despre vecin. Este de ajuns simpla voastra dorinta de a obtine daruirea si Creatorul va lua o forma speciala si va obtine mai multa putere si maretie.

Trebuie sa transformam ura in iubire, deoarece fara ea, dragostea nu ar avea forma. Ce iubesti, cum, de ce si ce obtii din asta? Lumina ce vine de Sus este o forta pura, transforma raul vostru in bunatate, dar nu poate realiza o actiune intr-un vid. Transforma ura, repulsia, tulburarile si confuzia in bunatate.

De aceea nu ar trebui sa stergem toate aceste tulburari, in schimb, trebuie sa aspiram la Lumina care Reformeaza, folosind tulburarile ca baza. Intre timp, tulburarile vor creste tot timpul, deoarece fara ele, nu am avea nimic care s-ar putea schimba in bine.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: