Un acord de corectare

Metoda transformării spirituale ne este dată atunci când întâlnim cele mai rele necazuri, când suntem, în cele din urmă, de acord să punem capăt relațiilor reciproce oribile și dorim să ne unim.

Ne angajăm să ne schimbăm și ne dăm seama că nu putem să o facem prin noi înșine, că singura forță care ne-a creat poate funcționa aici și poate să ne facă să renaștem. Se pare că, după ce am fost corupți prin propriul nostru ego, trebuie să trecem printr-o corectare severă.

Suntem de acord în această privință și o confirmăm, și dorim să anulăm toate repulsiile pe care le simțim între noi. Desigur, nu putem să ne opunem stării în care suntem, dar, în același timp, nu dorim să fim pur și simplu neutri, ci dorim să participăm la proces deși nu putem să o facem.

De aceea, noi cerem: ”Ajutați-ne să fim de acord să participăm la creare, nu doar în intenție, ci în acțiunile noastre, astfel că noi ne vom converti în totalitate atributele noastre”. Atunci când omenirea va simți această rugăciune, fiecare va avea sentimentul că această opțiune există.

Din ”Secretele Cărții Eterne”, kab.tv, 06.12.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: