Un sistem de conectare analogic (superior) şi unul discret (inferior)

1.Suntem egoisti si, prin urmare, individualisti, în sensul că gândim şi înţelegem doar într-o formă digitală. O gândire analogică este întreaga, unificata şi generală; numai Creatorul o posedă. Dar El ne apropie, şi astfel noi simţim crize, care rezultă din incompatibilitatea dintre El şi modelele noastre de existenţă (gândire, înţelegere, luare a deciziilor şi comportament).

Noi nu avem nici o altă alegere, decat sa ajungem la similitudine între sistemele     noastre, în sensul de a ne adapta la un sistem analogic de existenţă. Aceasta înseamnă că trebuie să ne simtim ca un întreg, ca un singur om cu o singură inimă (dorinţă), şi sa ne iubim unul pe altul ca pe noi însine.

2.Ne putem imagina viitorul nostru sub formă analogică sau a unor modele discrete. Starea noastră actuală este egoista si, prin urmare, discreta, în timp ce cea corectată este analogică, generala. Trebuie sa construim un sistem analogic în noi înşine dintr-unul discret. Acest model trebuie să fie atât direct, cat şi indirect.

Un sistem analogic direct: il construim din punct de vedere fizic, cream modelul de unitate, al starii noastre viitoare în forma convenţiilor, adunarii prietenilor, prin înfiinţarea grupurilor de studiu pentru copii şi adulţi, şi aşa mai departe.

Un sistem indirect analogic: Este un sistem matematic, cream ceva imaginar.

Un model digital (discret) este apropierea noastra pas-cu-pas de starea dorita, starea corectata finala prin urcarea pe scara spirituala. Dimensiunea unui pas de cuantificare este dictat pentru toată lumea şi la toti de Sus. Astfel, discontinuitatea nu este determinata de noi, ci de manifestarea noilor Reshimot-uri (gene informaţionale) din noi.

Ea este determinată de Sus, prin păstrarea legăturii între un pas discret şi realizarea analoaga a rezultatului lui, adică luând în considerare conservarea şi transferul de informaţii de la un pas discret la o formă analoaga de unitate. Cu alte cuvinte, înălţimea unui pas (valoarea sa) este definită prin posibilitatea cuiva de a se anula înaintea celui de sus şi a grupului pentru a primi puterea de a urca un grad.

3. O forma discreta (digitala) este precum o pulsatie; modificările se întâmpla într-un salt-precum moda, într-o formă de pas curbat. În lumea noastră egoista, o formă discretă este mai confortabila, uşor de înţeles pentru un calcul vizual, înregistrare, transfer, amintind de unul analog, şi ea, de asemenea, exclude o eroare subiectiva a lecturii.

În mod similar, în atomi totul este cuantificat: Starile se schimba într-o manieră precum pulsul. Transferul de informaţii într-o lume (vegetativă sau animala)vie apare, de asemenea, prin forme discrete de substanţe chimice, macromolecule, care constau in mii de atomi. Toate rezulta in calitatile noilor caracteristici.

4. Diagrama provizorie a semnalelor: Tranziţia de la o stare la alta:

A – un semnal este continuu (analogic), atât în ​​termeni de timp, cat şi de stari;
B – un semnal este discontinuu (ca pulsul), discret, atât în ​​termeni de timp, cat şi de stari;
C – este un semnal continuu în termeni de stari şi discret în termeni de timp;
D – un semnal discret, atât în ​​termeni de stari, cat şi de timp.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: