Un cântec familiar sună mai bine

Trebuie să ne pregătim pentru convenţie, astfel încât să venim acolo într-o dispoziţie înălţatoare. Trebuie sa ne familiarizam cu toate materialele pregatitoare, sa vizionam toate clipurile video si sa învăţăm toate melodiile pe care le vom cânta acolo.

În acest sens, nu ar trebui să fie nici o noutate sau surpriza pentru tine. Cu cat mai familiar este materialul, cu atat face o impresie mai puternică in tine. Aflăm din structura lumilor ca prima unitate între părţile masculine şi feminine nu naşte o nouă viaţă, ci creează numai vasul (Kli). Lumina devine dezvăluita in acel Kli numai începând cu a doua uniune.

Inainte de toate, o persoană trebuie sa pregăteasca dorinţele sale (vase, Kelim) şi, de aceea, este util ca cineva să se familiarizeze cu toate materialele. Dacă totul este familiar pentru o persoană, el sau ea va fi în măsură să ajungă la o legătură mai puternică în timpul convenţiei. Şi dacă vom vedea ceva pentru prima dată, nu putem să-l stapanim imediat. Noi nu avem încă dorinta pentru asta, nu există nici un loc in care sa primim îndeplinirea, este doar prima întâlnire.

Dar o simplă întâlnire nu este suficienta pentru noi, vrem participare şi împlinire. Este posibil numai dacă suntem bine familiarizaţi cu programul. Nu vorbim despre unele performanţe individuale, dar trebuie sa stim si sa participam la tot ceea ce se intampla pe scena.

Din partea 1 a Lecţiei zilnice de Cabala 3/22/11, Pregătirea pentru Conventia WE!

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: