Un şoc absorbant împotriva exploziilor naturii

Toate crizele apar din faptul că lumea este conectată egoist şi proprietatea naturii integrale se ciocneşte cu ura reciprocă între ţări şi naţiuni. De aceea, dacă noi stăm între ele, ca o forţă care crează absorbţia şi amortizarea acestei coliziuni, putem abate crizele. Iar când aceste două forţe opuse se lovesc, prin introducerea acestui amortizor care absoarbe impactul, ele nu se mai lovesc cu întreaga lor putere.

De aceea, locul nostru este un loc de cinste situat exact la mijloc, între forţele pozitive şi cele negative ale naturii. Fiind în mijloc, noi trebuie să conectăm întreaga forţă negativă a umanităţii la noi înşine şi să o legăm cu forţa pozitivă a naturii sistemului de creaţiei. Grupul nostru mondial este un absorbant de şocuri, o fărţă obligatorie.

Oamenii vorbesc despre sfârşitul iminent al lumii, dar noi trebuie să ne ducem la îndeplinire sarcina. Pe de o parte să stabilim conexiunea cu natura, întregul sistem de creaţie, prin uniunea dintre noi. Pe de altă parte, trebuie să intrăm în lume cu diseminarea înţelepciunii Cabalei către toţi. Noi trebuie să conectăm aceste două părţi.

Grupul nostru este în mijloc, restul umanităţii este în stânga noastră, iar natura, balansează în partea dreaptă. De aceea, pe deoparte, noi trebuie să-i unim laolaltă şi aceasta va duce la conectarea noastră cu natura, cu sistemul creaţiei, şi pe de altă parte, trebuie să diseminăm Cabala în lume.


Aceasta este predestinarea noastră, iar fără ea, lumea nu va ajunge la corecţie. Forţele perfecte ale naturii nu vor fi capabile să ajungă la această „lume opusă”, lumea umanităţii necorectate, dacă noi vom da greş la situarea noastră ca un amortizor între ele.

Partea pe care noi o folosim ca să ne unim între noi şi prin care vrem să ne conectăm cu perfecţiunea naturii este numită Galgalta ve Enaim (GE), GAR de Bina. Partea pe care trebuie să o conectăm cu întreaga omenire este numită AHP, ZAT de Bina. Astfel, noi unim totul într-un singur sistem şi vom însufleţi totul.

Partea de balans a lumii este Keter şi Hohma. Noi suntem în mijloc, în mijlocul treimii de Tiferet. AHP, Neţah, Hod, Yesod, şi Malhut, sunt sub noi. Numai noi, partea din mijloc de Tiferet avem liberă alegere. În acest fel , noi conectăm toate părţile creaţiei în cele zece Sfirot.

De aceea, totul depinde de noi. Nu este nevoie să aşteptăm până lumea va simţi şi va înţelege. În afară de iubirea noastră, trebuie să o ajutăm să ajungă la această realizare cât de mult se poate. Trebuie să o ajutăm nu numai prin acţiuni largi în Media, dar şi prin profunda noastră înţelegere a sistemului interior al lumii şi prin conectarea între toate sufletele. Nu depinde de preşedinţi şi de prim miniştrii ci doar de noi.

Din prima parte a Lecţiei 1 de la Convenţia de la Roma 5/21/2011

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: