Un teritoriu uman

Două forţe opuse acţionează în natură, dar se obligă să atinga echilibrul reciproc la toate nivelurile. Totul se străduieşte pentru echilibru.

Singura excepţie este gradul uman. Într-un fel ciudat, natura ne-a lăsat un „teritoriu liber”: societatea umană. Pe masura ce se dezvoltă, acesta nu ajunge la echilibru, ci invers, isi iese din mana: oamenii doresc numai distrugere pentru oricare altii.

Astăzi ne confruntăm cu provocări enorme. Noi suntem sudati împreună, depindem unii de altii şi, astfel, oricine poate declanşa un dezechilibru catastrofal, care va lovi întreaga rasă umană.

Dar, spre deosebire de nivelurile anterioare de dezvoltare, astăzi putem crea echilibrul in noi înşine. Aici primim „mingea în mâinile noastre”, astfel încât sa ajungem la echilibrul cu natura pe „teritoriul nostru”, în mod independent. Natura iti lasă posibilitatea de a deveni liber, sanatos, sensibil şi independent in natura umană. Dacă doresti în continuare ca natura să acţioneze asupra ta, vei rămâne o fiară.

Ai o alegere: fie esti condus de natura , fie să lucrezi singur şi sa umpli golul. Acesta este exact locul unde o persoană trebuie să împlineasca predestinarea lui sau a ei şi sa creeze echilibrul, care va finaliza toate alte dezechilibre.

Din partea a 4-a a Lecţiei zilnice de Cabala 4/28/2011, Principiile Educatiei Globale

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: