Un zbor catre Lumea următoare fără să te miști de la locul tău

Trăim într-o singură realitate, chiar dacă îi dăm numele de „lumi diferite”, gândindu-se că ele există separat una de alta, în locuri diferite, ca și cum există locuri care sunt numite: aceasta lume„, „lumea care va veni , lumile Assyia, Yetzira, Beria, Atzilut, Grădina Edenului, sau Iadul. Ni se pare că sistemul de lumi este structurat ca universul nostru, cu multe galaxii în locuri diferite, îndepărtate sau apropiate una de alta.

Spațiul spiritual se numește „loc”, dar un loc este o dorință de a primi plăcere. Se schimbă în funcție de proprietățile dobândite: mai aproape sau mai departe de dăruire. Cu toate acestea, o dorință este aceeași dorință care se schimbă și, ca urmare, solicită stările sale de lumi, locuri diferite. Este ca și cum o persoană care trece de la stare la stare, se poate spune că se mută de la un loc la altul.

De la bun început, ne este dată starea care este numită „această lume.” În această stare, în această realitate, trebuie să ne unim cu alte persoane care, de asemenea, doresc să schimbe această realitate, adică să-și avanseze percepția. De îndată ce ne vom schimba dorințele, vom simți ca și cum ne mutăm în locuri diferite: zboruri directe dintr-un spatiu în altul, în interiorul dorințelor, senzatiilor noastre.

În afară de aceasta, în realitate nu există alte schimbări. Numai cu ajutorul grupului și a Luminii care Corectează- Înțelepciunea Cabalei, metoda de corecție- ne putem corecta percepția și senzațiile noastre, fără a părăsi locul în care existăm. Aceasta înseamnă că în aceleași dorințe care vor fi corectate, ne vom simti diferit, ca și cum am fi într-o lume diferită.

Din Pregătirea pentru Lecția zilnică de Cabala 24/08/12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: