Unitatea este ca un pumn strâns bine

În lumea noastră, scânteia spiritualităţii, punctul în inimă, nu s-a trezit în mulţi oameni. Ei sunt în minoritate comparativ cu restul umanităţii care este atrasă numai de plăcerile corporale ale acestei lumi. Totuşi, oamenii care doresc să îl reveleze pe Creator au o putere calitativă şi, dacă se unesc, pot obţine o forţă mai mare decât a restului umanităţii.

Este posibil să fii mare în cantitate şi în calitate. Calitatea este mai importantă decât cantitatea. Astfel, dacă zece oameni, care cercetează scopul şi vor să îl obţină se unesc, forţa creată de ei este mai mare decât forţa externă a umanităţii, a tuturor miliardelor de oamenii din întreaga lume.

Este mulkt mai meningful că sunt neafectaţi de influenţa societăţii broad şi de puterea ei cantitativă. Astfel, prin crearea unui grup nu aşa de mare, ei pot avansa. Omul cade sub influenţa mediului şi singurul său liber arbitru este de a alege un mediu potrivit lui.

Dacă se anulează constant înaintea acestui mic grup, din ce în ce mai mult, poate fi sigur că aşa va obţine scopul. În măsura în care se anulează şi se conectează cu prietenii din ce în ce mai mult, el se apropie în mod constant de scop. De fapt, scopul se găseşte în centrul acestui mic grup.

Din prima parte a Lecţiei zilnice de Cabala din 20.04.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: