Vorbeşte atunci cand ai ceva de spus

Întrebare: Cum ne putem adresa lumii cu mesajul de garanţie reciprocă? Ce putem folosi pentru a interesa şi entuziasma o persoana?

Răspuns: Nu putem chema o persoană catre garanţie reciprocă pentru că trebuie să-i aratam recompense, să-i demonstram ce poate castiga din asta. Publicitatea promite o multime de placere. „Cumpara! Pur si simplu nu iti poti imagina cata fericire iti aduce. „Putem folosi acelaşi stil de a face publicitate la garantia reciprocă? Dacă nu putem, este mai bine să pastram tacerea in legatura cu asta.

Astfel, trebuie să ne pregătim explicaţia corectă, după care o persoană nu ar putea să stea acasă, ci se va grăbi spre adresa specificata. Dacă avem ceva de spus, este util sa începem o conversaţie, dar nu suntem capabili să facem acest lucru. Acesta este motivul pentru care studiem.

Astăzi, nu avem nimic pentru a atrage lumea catre garantia reciprocă. Lumea iniţial nu simte nevoia de ea. Garanţia reciprocă nu este mancare, sex, familie, bani, putere, sau cunoştinţe. Cum o putem îmbrăca în haine cunoscute şi sa promitem ceva familiar, uşor de înţeles? Oamenii trebuie să fie abordati în funcţie de dorinţele lor. Trebuie să ne pregătim serios, dar sa aşteptam iniţiativa lor.

Incă câteva crize, încă câteva probleme şi, în consecinţă, în acest context de nevoi emergente, vom fi capabili sa vorbim cu oamenii. Altfel, este imposibil să se ajungă la o persoană înainte ca propunerea noastră sa îndeplineasca dorinţele lui sau ale ei.

Publicitatea apeleaza la acele dorinte care sunt inerente în noi, iniţial. Aceasta pricepere se adapteaza, luand forma corespunzatoare acestei placeri. În ce pot îmbrăca plăcerea garanţiei reciproce şi a unitatii?

„Imbracamintea” ar trebui să fie astfel încât oamenii i-ar putea vedea beneficiile. „Voi avea mai multa mancare, mai mult sex, mai multa  fericire in familie, mai mult sprijin şi si onoare. Voi obţine putere, educaţie, bani, şi aşa mai departe. „Dacă nu există astfel de lucruri, rămâne doar o idee abstractă ca „Băieţi, haideti să fim prieteni.” Noi trebuie să cautam modalităţi de abordare a oamenilor, sa comunicam cu ei astfel încât să le aratam: merită.

Care este beneficiul garantiei reciproce şi unitatii? Astazi, putem spune că aceasta ii va ajuta să stabilească echilibrul cu natura, sa faca fata problemelor de ordin ecologic, cum ar fi invazia meduzelor, activitatea solara, sau somajul.

Cu toate acestea, mesajul nostru trebuie să fie prezentat într-o formă clară, concisă şi simplă, fără o paralelă filosofica intre garantarea reciprocă şi preţul branzei de vaci. În ochii oamenilor, ei trebuie să fie clar legati între ei: „Dacă vă alăturaţi in garantare reciprocă, veti avea zece pachete de brânză de vaci pe zi. Dacă nu, nu veţi fi capabili sa le cumpărati, deloc. „Explicatiile noastre trebuie să fie clare şi evidente, la acest nivel.

Din partea 5 a Lecţiei zilnice de Cabala 7/12/2011, „Matan Tora (Daruirea Torei)”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: