Zborul sufletului

Întrebare: Știm că o acțiune spirituală se realizează prin intenție. Cum ar trebui să abordăm corect performanța melodiilor lumilor superioare pentru a atinge scopul în cel mai scurt timp posibil pentru ca, împreună cu asta, să continuăm avansarea spirituală?

Răspuns: Cred că lucrul principal este îndrumarea constantă a providenței superioare cu bucurie.

În urmă cu 20 de ani am avut o experiență într-un azil de bătrâni și am oferit melodia ”Care este secretul vieții” locuitorilor de acolo. Apoi, am realizat un sondaj. Persoanele de peste 65 de ani mi-au spus că au plâns atunci când au ascultat muzica.

Îi înțeleg. În primul rând, o persoană în vârstă care ascultă această melodie cade imediat în amintirile sale și viața pe care a trăit-o dar, aceste experiențe sunt practic diferite de ceea ce ar trebui să transmită acest gen de muzică.

Este vorba despre bucurie, Lumina superioară, o stare foarte clară. Este un sentiment de teamă amestecată cu admirație, inspirație, o ascensiune și un zbor al sufletului! Înoată în Lumina albă și o astfel de stare glorioasă este absorbită în lumea noastră atunci când mireasa se îmbracă într-o rochie albă.

Prin urmare, lucrul principal este, cel puțin, de a înțelege și a simți cât mai mult posibil ce este muzica, concentrându-se pe bucurie și încercând a se uni cu persoana care a compus-o. Asta pentru că a compus-o prin atingerea ei a lumilor superioare, starea superioară și forța superioară. Acolo, descoperim doar bucuria realizării eterne, plenitudinea și armonia care produce și umple totul!

Ar trebui să încercăm să ne detașăm de ego-ul nostru, de ceea ce face cu noi în lumea noastră, de la deformarea sa și, ridicându-ne deasupra ego-ului, ar trebui să încercăm să trăim într-o dimensiune de iubire total diferită, dăruire, și o conexiune corectă reciprocă. Atunci, melodiile lumilor spirituale s-ar simți într-un mod total diferit.

Este vorba despre o mică dezvăluire pentru fiecare student. Cred că, dacă-și amintește constant de asta, va fi în măsură să înceapă să simtă lumea spirituală, fără să studieze altceva decât întreaga enormă metodă de realizare a lumilor spirituale pe care a scris-o Baal HaSulam. Nu are nevoie de cuvinte! Dacă o persoană se deschide acestor sunete și surselor lor interne, va începe să înțeleagă totul.

Din kab.tv, ”Discuție cu Michael Laitman”, 09.02.2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: