Zoharul Este Sursa Luminii Din Infinit

Intrebare: Cartea Zohar, Prefata la Intelepciunea Kabbalah si Studiul Celor Zece Sfirot vorbesc despre varful universului. De ce este Cartea Zohar cea mai puternica?

Raspunsul meu: Nicio carte nu a fost scrisa la un asa inalt nivel, de zece Kabbalisti, care reprezinta sursa celor zece Sfirot. Ei toti atinsesera corectarea completa a egoismului, trecand toate cele 125 de grade si au fost uniti ca unul, in Malchut al Infinitatii. Ei s-au abandonat pe ei insisi atat de mult pe parcursul tuturor gradelor, incepand cu gradul cel mai de jos pana la cel mai inalt, incat ei au fost in stare sa ne transmita un pilon de Lumina din Infinit. Acum, aceasta Lumina este in fata fiecarei persoane si oricine o poate primi prin Cartea Zohar.

Niciun Kabalist sau grup de Kabalisti in istoria Kabalei, incepand cu Adam si pana in timpurile noastre, pe parcursul a 5770 de ani, nu a avut sansa de a face ceva asemanator cu asta. Autorii Cartii Zohar, zece Kabalisti, reprezentand zece Sfirot primordiali, au executat corectarea din aceasta lume pana la Lumea cea mai de sus. Ei sunt, prin urmare, capabili sa ne dea forta care poate corecta orice.

Din acest motiv Cartea Zohar incepe sa fie dezvaluita in mod particular in aceste timpuri, cand egoismul si criza incep sa se vada in intraga noastra civilizatie. Asta, de asemnea, este motivul pentru care a fost interzisa dezvaluirea si studiul Zohar-ului in generatiile anterioare.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed