Participanti deplini la Lumea Superioara

Intrebare: Daca Creatorul este un sistem de natura inchisa, cu legi ferme si neschimbatoare, iar omul exista in interiorul acestui sistem, atunci cum poate el sa schimbe ceva in el?

Raspuns: E o presupunere incorecta. Omul nu schimba nimic in acest sistem. Doamne fereste sa putem sa schimbam ceva in sistemul de natura Superioara! Am sfarsi prin a il perverti, asa cum ne pervertim propria viata. Ca urmare, ni se da o parte foarte limitata din realitatea totala. Acest orizont ingust este doar un punct negru, cunoscut ca lumea noastra materiala – si iata ce am facut noi cu ea! Deci, cum intentionam sa guvernam sistemul Superior? Ar trebui sa fim recunoscatori ca nu ne e permis sa il schimbam.

Insa, in masura in care devenim asemenea Creatorului, vom iesi din enclava noastra ingusta si neagra si vom deveni participanti deplini in Lumea Superioara. Daca dobandim taria de a urma aceleasi legi si actiuni ca si Creatorul, atunci El ne va preda puterea. N-o sa fie nicio impartire de putere intre noi, caci scopul Sau este adeziunea noastra cu El, adica echivalenta noastra completa cu El.

Din emisiunea TV  Kabbalah pentru incepatori: Creatorul – 5.07.10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: