ABC-ul lumii noi

Intrăm într-o lume nouă, care înseamnă abandonarea luxului şi limitarea la un consum raţional, la ceea ce o persoană are nevoie in mod obisnuit. Nu vom mai fi capabili să producem maşini de spălat care ies din garantie în trei ani, în timp ce astăzi sunt făcute în acest fel în mod intenţionat, pentru ca în ​​loc să fie reparate, trebuie cumpărate altele noi.

Va trebui să ne mutam într-o nouă stare de existenţă. Asta e ceea ce guvernele lumii trebuie să înţeleagă. Dar cum au de gând să păstreze natiunile lor pacificate? Cum ii vor educa si le vor explica toate aceste lucruri?

De aceea trebuie să pregătim un pachet de resurse educaţionale, care se află pe o fundaţie fermă şi demonstrează acest lucru cu o claritate absolută, pachet pe care il vom oferi tuturor. Nu există nicio altă solutie: Noi trebuie să studiem noua lume.

Nu va trebui să mergi la muncă. Vei merge la şcoală în schimb, dar nu de dragul de a învăţa. Vei invata cum sa primesti adevarata placere de la viata. Merită? Tu nu vei fi capabil să-ti continui munca oricum, nimeni nu mai are nevoie de tine. Marea Criza a fost o parte din dezvoltare, un declin intermediar în procesul ciclic, dar astăzi totul s-a schimbat. Ne-am depasit resursele. Am ajuns in pragul unei noi etape. O multime au fost scrise despre aceasta.

Prin urmare, treaba noastră este de a informa publicul că vechea eră a ajuns la sfârşit. Nu sunt si nici nu vor fi mai multe locuri de muncă. Cum isi vor asigura oamenii existenta atunci? Ei bine, haideti sa facem numai bunurile de care avem nevoie şi doar în cantitate suficientă pentru toată lumea, în timp ce învaţăm cum să le distribuim în mod corespunzător şi cum să trăim în noua lume.

Trebuie să le spunem despre evoluţia şi istoria umană, creşterea egoismului până la stadiul final, etapa de integrare şi legile prin care sistemul funcţionează integral, interconectarea tuturor părţilor sale, şi cum reciprocitatea şi conexiunea reală se desfăşoară în el. Aceasta este singura noastra opţiune pentru ca aceasta este ceea ce natura este ne obligă să facem.

Ar trebui să venim la o stare de consum echilibrat, ca animalele care iau din natura doar atât cât au nevoie pentru a se susţine. Ele o fac instinctiv, fără a calcula, în timp ce noi trebuie să ne structuram relaţia noastră cu natura in mod constient, sensibil, prin învăţare, restricţionandu-ne pe noi înşine, şi îmblânzind înclinaţia noastră rea, pur şi simplu pentru că am înţeles că nu ne putem permite să facem altfel.

Cu toate acestea, cum vom satisface ego-urile noastre atunci când omul vrea să consume lumea şi ii este cerut să fie fericit doar cu hrana si adapost? „Asta este tot? Ce sunt eu, un urs intr-o pestera, o pasăre într-o cuşcă?” ” Cu siguranta ca nu, vei primi împlinire chiar mai mare decât iti doreai înainte, dar niciodată nu ai primit. Aceasta se poate face. Haideţi să aflăm cum se ajunge acolo.”

Astfel, obligam publicul sa învete, conducandu-l acolo. Nimeni nu va dori să o facă în mod unilateral; toată lumea caută satisfacţii imediate. Deci, noi trebuie să pregătim un pachet de resurse educaţionale şi de un sistem de învăţământ public. Acesta va începe lent. Chiar acum, nu putem spune acest lucru deschis către lume, dar e timpul să concepem şi să difuzam materiale cu privire la ceea ce cauzează o criza. Acest lucru va arunca lumină asupra soluţiei. La urma urmei, nu există nimic altceva acolo. Fie ca iti place sau nu, va trebui să faci ceea ce trebuie.

Din partea a 4-a a Lecţiei zilnice de Cabala 5/31/2011, „Pacea”

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed