Ce este adevarata Diseminare a Cabalei?

Cu cat mai mult ne unim, luam parte la actiuni comune, cum sunt Conventiile si evenimentele de unitate si comunicam in sistemul Stimulator, valuri generale ale Luminii Superiooare vor incepe sa se rostogoleasca peste noi si gradual ne vor indrepta spre tarmul Lumii Superioare. Vom descoperi apoi, ca acolo sunt o multime de oameni care se balanseaza impreuna pe singur val pentru a face o actiune spirituala comuna. Forta Superioara actioneza in mod sincron fata de un mare numar de oameni. De aceea, intensitatea acestei dorinte spirituale si Lumina Superioara o inconjoara si releva aceasta uniune. Asta incepe sa influenteze toata umanitatea si se numeste diseminarea stiintei Cabalei.

Oamenii vor incepe sa simta subconstient acest fenomen, datorita faptului ca noi suntem conectati ca un  singur suflet. Chiar si aceia care nu au vazut si auzit nimic despre asta, inevitabil vor incepe sa se balanseze pe acelasi val, simtind prezenta miscarii spirituale in lume. Lumea va deveni mai senzitiva la influenta Luminii.

In acest mod, influentam intreaga lume cu valurile pe care le cream impreuna. Ridicam si coboram intreaga lume – ridicam scantei de daruire si coboram egoism. Din ce in ce mai multe scantei de daruire isi fac drum catre varf si oamenii incep sa intrebe despre menirea vietii. Astfel, acceleram procesul corectiei.

Din partea a patra a Lectiei zilnice de Cabala, 19.08.10, Introducere la Cartea Panim Meirot uMasbirot

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed