Corectarea sa se intample acum!

Intrebare: Nimeni nu se astepta la o realizare atat de puternica in ceea ce priveste diseminarea intelepciunii Cabalei, ca cea care a avut loc dintr-o data in Israel si in lumea intreaga. Ce predictii poti sa faci pentru anul urmator?

Raspuns: N-ar trebui sa facem predictii pe termen lung. Pur si simplu, ar trebui sa lucram si sa incercam sa facem tot ce depinde de noi. Cum va reactiona lumea? Asta nu e grija noastra. Sa lasam asta in voia Fortei Superioare, a Programului Superior.

Daca am facut tot ce e posibil, atunci starea urmatoare va fi dezvaluita. Daca ma gandesc la daruire, atunci nu trebuie sa fac predictii despre cum voi simti asta in senzatiile mele. Trebuie doar sa caut cel mai bun mod de a disemina Cabala, metoda corectarii.

Poate ca va urma o perioada dificila si incalcita, ca raspuns la eforturile noastre. Dar noi nu stim ce se pregateste in interiorul ei, sau ce natiuni isi incep corectarea inaintea altora. Totul se poate schimba pe neasteptate.

Ca urmare, hai sa nu facem niciun fel de previziuni pentru anul care vine. Hai sa facem ca aceasta corectare generala sa vina chiar azi!

Din partea a 4-a a Lectiei zilnice de Cabala, 26.07.10, Introducere la Cartea Panim Meirot uMasbirot

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: