Forta Americii de Nord consta in Echivalenta cu Integritatea Naturii

Am primit o intrebare: Locuitorii Americii de Nord au un rol special? Au un loc special în necesitatea unanim de corecţare?
Răspunsul meu: Nu este o coincidenţă faptul că lumea se împarte în Lumea Noua şi Lumea  Veche. Vechea Lume – Europa şi Asia, au fost populate din vremuri  preistorice, ori, masiva colonizare a continentului American a început doar cu două, trei secole în urmă.
America de Nord este un model in miniatura a întreagii lumi, motiv pentru care aceasta stabileşte exemplul pentru restul lumii. America are un potenţial de dezvoltare  mai mare decât alte părţi ale lumii, şi nu datorita economiei, tehnologiei sau guvernarii, ci din cauza puterii sale de sistem diversificat, care include reprezentanţi din întreaga lume cu privire la egalitatea de stare (sociala). Puterea Americii consta in echivalenta cu integritatea Naturii!
Structurile sociale, naţionale, economice şi guvernamentale existente în societatea americană oferă poporului american capacitatea de a ajunge la o înţelegere mai rapida a adevăratei cauze a crizei, precum şi a metodei de corectare a acesteia.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed