Legile Organismului Comun

Majoritatea oamenilor din lume, inca nu simt ca toti suntem Unul. Dar, din moment ce toti suntem un organism comun, atunci tarile mari si puternice vor avea de suferit mai mult decat cele mici si slabe. Este la fel ca atunci cand ma doare piciorul, simt cea mai mare durere in capul meu si intreg corpul pierde capacitatea de a functiona in mod adecvat. Aceasta inseamna ca tarile mari vor avea de suferit mai mult decat cele mici, iar tarile mici vor putea face orice doresc, celor mari, la fel ca situatia recenta cu piratii din Somalia si Al –Qaeda, pana cand toti vor ajunge la un acord.

Superputerile isi vor irosi energia, in incercarea de a linisti problemele pe care le cauzeaza tarile mici, al caror comportament va continua sa se raspandeasca in jurul lumii intregi, pana o va paraliza.  Comportamentul  acestor tari mici ar putea parea nesemnificativa, dar nu vom fi in stare sa facem nimic, pana ce nu vom incepe sa lucram impreuna.

In trecut, atunci cand lumea inca nu era la nivel mondial, acest lucru a fost tolerat, dar acum nu mai este cazul. Natiuni mari si puternice si-au ridicat mainile si sunt in imposibilitatea de a face ceva. Exceptand cazul ca vor ajunge la un acord reciproc, ele vor disparea pur si simplu de pe harta.

Care este valoarea de a avea un cap, atunci cand am o problema cu piciorul? Tot ce pot face este sa stau in pat, incapabil sa ma misc. Nu demult mi-am rupt piciorul, si in mod clar, a-mi aminti de cap e ultimul lucru care sa-mi treaca prin minte, atunci cand tot ce am gandit a fost sa gasesc o pozitie cat mai comoda pentru piciorul meu, pentru ca sa ma doara mai putin. Toata viata mea se invarte numai in jurul acestuia.

Acesta este motivul pentru care trebuie sa intelegem ca numai prin atingerea unitatii, ne putem intoarce la Creator, care va influenta pe Faraon (tot raul) si-l va schimba si corecta.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed