Lumea nu va mai fii niciodata la fel

каббалист Михаэль ЛайтманCa urmare a crizei, am inceput sa simtim ca « viata noastra dinainte este pe moarte » si ca intram intr-o noua lume.  Ni se dezvaluie un nou tip de guvernare, numit globalizare sau de integrare, in cazul in care toti oamenii sunt interconectati si interdependenti.
Totul este reglementat de prezenta acestei forte integrante care ne conecteaza cu ceilalti. S-ar putea sa nu vreau sa depind de China sau America sau Rusia, sau de oricine altcineva, dar mi-a fost zis,« Nu conteaza ce vrei sau nu vrei, pentru ca toata lumea este conectata cu ceilalti! Ei doar nu stiu cum sa gaseasca o forma corecta de conectare, care sa satisfaca pe toti ,» 
Acum se poate vedea ca o lipsa de cunostinte despre cum ne conectam ne aduce catastrofe. Dar ce putem face asupra acestui fapt? Nimeni nu stie. Cu toate acestea, lumea isi va da repede seama ca nu exista nici o cale de iesire. In trecut, ne-am dezvoltat sub influenta cresterii egoismului nostru si am inteles „lumea noastra”. Chiar si atunci cand ne-am simtit rau, am inteles-o. Cu toate acestea, astazi trebuie sa ne dezvoltam diferit: in conformitate cu propriile noastre influente, in pofida egoismului nostru. Totusi, inca nu stim cum se face acest lucru.
Poate ca lucrurile se vor tempera pentru o saptamana sau chiar mai mult, si atunci oamenii vor incepe sa creada ca aceasta criza a fost deja rezolvata. Dar acest lucru este similar cu cel al plagilor Egiptene –   cazul in care conditiile devin mai bune doar pentru a se inrautati. Suntem aruncati inainte si inapoi, pentru a distruge intregul noastru fundament logic, pentru a deveni confuzi complet.
Aceasta este exact ceea ce se intampla acum. Mai mult decat atat, loviturile vor deveni mai calitative. Aceasta va conduce la o chiar mai mare confuzie si umanitatea se va simti mult mai speriata si nesigura,in timp ce nu va avea intelegerea a ceea ce se intampla. Si toate astea se intampla in scopul de a ne ajuta sa ne dam seama(sa realizam) ca trebuie sa  gasim o noua abordare in noi insine, Natura si in lume.

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed